Najbolje agencije za selidbe u Beogradu

Prednosti agencija za selidbe Beograd koje Vam predlažemo

Garantujemo pružanje visokokvalitetnih usluga selidbe – vlasnik ne mora da brine da će imovina biti oštećena tokom transporta.
Izbor specijalne opreme za selidbu – nudimo evro kamione sa ugrađenim rampom, kamione do 50 kubnih metara, sve druge vrste transporta vaše imovine i stvari, ogromnu količinu prolaznih vozila, bez pretovara u magacinima.
Mogućnost plaćanja usluga selidbe na bezgotovinski i gotovinski način – preko bankomata, plaćanje karticom ili transferom na račun. Za redovne kupce opcija naknadnog plaćanja*
​​​​​Naknada za preseljenje (izveštajna dokumenta)
Tokom procesa transporta ne menjamo cenu selidbe
Funkcija praćenja preko servisa GPS. Molimo kontaktirajte odeljenje prodaje za više detalja o ovoj usluzi.
Dostupnost dodatnih usluga – obezbedićemo iskusne zaposlene – „Utovarivači“ (plaćanje radnika za selidbe po satu), „Osiguranje“.
Povoljne optimalne cene prolaznim automobilom „Navedite uslove i konačnu cenu po km pređenog“ naš broj

Vreme je za selidbe, ima li poteškoća? Ostavite zahtev za individualnu konsultaciju. Specijalisti kompanije će se nositi sa bilo kojim problemom, reći će vam šta da radite i pomoći u organizovanju celog procesa transporta tereta do međugradskih. Pouzdano, što je brže moguće „ključ u ruke“ jeftino. Srećno!

Da li organizujete useljenje u svoj prvi stan? Da li vam je potrebno jeftino prevoziti stvari iz stana u Beogradu i Srbiji? Niste dovoljno jaki da podignete klavir, ormar, sofu, TV, kompjuter, frižider ili sef? Pripremili smo jedan odgovor na sva pitanja – „A1selidbe i Jeftine selidbe Beograd“. Selidbena kompanija se bavi organizacijom transfera u Beogradu i Srbiji – pakovanjem potrebnog tereta, odabirom materijala za pakovanje, kao i demontažom i transportom imovine do naznačenog mesta stanovanja na uobičajenim markama automobila, lakih vozila kombi votila za selidbe i kamiona za selidbe sa utovarnim rampama.